Малкият Сашко имал топло отношение към баща си Костадин Тасев

снимка:infomreja.bg

Сашко е имал топло отношение към баща си Костадин, но е бил резервиран към майка си Христина. Такива са наблюденията на психолозите, наблюдавали поведението на малкото момченце.

"Детето е необичайно сдържано за възрастта си, неконтактно и мълчаливо", заявиха те днес на делото срещу Костадин Тасев, подсъдим  за блудство с малолетния си син.

В присъствието на психолозите са направени три срещи между детето и родителите му. При едно от тези свиждания Сашко заявил: „Татко е добър и искам да стана като него”, разказаха вчера медиците. В същото време детето изразявало разрушително отношение към играчките, но  рисунките му не показвали, че има следи от травми в съзнанието му.

Днес в съда бе доведен принудително ключовият свидетел Емил Тодоров, който е лежал в една килия с Тасев.

„В началото Костадин не искаше да говори, защото беше много напрегнат. Но на втория ден сам разказа, че е промивал с помпа дупето на сина си. Обясни, че момченцето има мехури в областта на ануса и затова се е опитвал да му помогне”, обясни свидетелят Тодоров.

Тасев отрече да е правил подобни признания пред съкилийника си. Той намекна, че Емил Тодоров бил преместен в неговата килия, за да се добере до някаква информация, която после разказал пред полицай от Сандански. Бащата бе категоричен, че не е говорил със съкилийника си за заболяването на сина си. Оплакал се само, че отказва да яде храната, която му е носена в ареста, защото се притеснявал да не бъде отровен.

Заради разминаване в показанията, съдия Красимир Аршинков разпореди да бъде направена очна ставка между двамата. Но и този разпит не установи кой лъже и отново показа противоречия между бившите съкилийници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK