"Малкият Пучи" и "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета" - тази вечер в "Тара-ра-бумбия"

Снимки: Община Благоевград

"Малкият Пучи" и "Да бъдеш или не Ромео и Жулиета" ще бъдат представени тази вечер в "Тара-ра-бумбия".

"Малкият Пучи" е история за малкия човек, който не може да намери себе си. Той е отхвърлен, сочен с пръст и нежелан. Все пак има надежда, защото Пучи е открил ключа към това да стане симпатичен на заобикалящите го. Една смешна история за тъпотата на материализма.

"Казвам се Пучи, малкия Пучи. Малък щото съм малък, а Пучи щото като съм се родил и майка ми ме е погледнала и казала: А, ама това е Пучи!“, разказва Ованес Торосян, който в „Малкият Пучи“ е 3 в 1: автор, режисьор и актьор.

"Да бъдеш или не Ромео и Жулиета" - е другият спектакъл, който ще бъде игран на благоевградска сцена - зрителите стават участници в Шекспиров спектакъл на Сливенския театър.

Един интерактивен спектакъл по Уилям Шекспир, чийто режисьор е Марий Росен. Добре познатата пиеса ще бъде по-различна с това, че актьори на сцената са зрителите.

Зрителите ще имат и възможността да се насладят на играта на младата трупа на театъра – Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев, Александър Евгениев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk