Танцова школа „Еуфория“ се завърна в Банско с множество награди от фестивал

Снимки: Община Банско

Голямо признание за талантите от Танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров - 1894“ в Банско, с хореограф Десислава Баханова, стъпи на международна сцена и получи много награди, диплом, плакет, и разбира се, сърцата на публиката.

Всичко това се случи в Охрид, Северна Македония, на Международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“. Пиринският фолклор бе представен на една сцена с фолклора на други националности. 

Още на дефилето на участващите състави, нашата формация се отличи с прекрасните си костюми и предизвика огромен интерес.
За успешното си представяне, съставът получи благодарствено писмо от Асоциацията за организиране на фолклорни фестивали в Северна Македония:

"Екипът на Асоциацията изказва огромна благодарност за участието на школа “Еуфория“ на фестивала “Охридски вълни“ в Охрид, Северна Македония. За нас бе чест да сте част от този фолклорен форум. Директорите и Организационният комитет, в лицето на община Охрид, са изключително доволни от вашето представяне. За напред ще бъдете почетен гост на всички организирани от нас фестивали. Очакваме с нетърпение следващото ви участие. Желаем успех на целия състав!“. 

Директорите на Световната фолклорна организация отправиха покана към състава за участие на фестивал в Будапеща, 2020 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK