Кирил Котев с пълна подкрепа от съпартийците си за нов управленски мандат

Кирил Котев получи доверието на съпартийците си за нов кметски мандат, снимка: ГЕРБ-Сандански

Настоящият градоначалник на Сандански получи 104 гласа “за” от общо 107

Със силна консолидация общинската структура на ПП ГЕРБ в Сандански издигна кмета Кирил Котев за втори мандат.

Той получи 104 гласа “за” от общо 107 дали своя вот. Другият кандидат за кмет – Георги Баханов, има едва 6 гласа в своя подкрепа.

С този избор, партийните членове показаха не само, че вярват в успеха на настоящия градоначалник, но и че оценяват високо постигнатото в общината през последните 4 години.

Междувременно стана ясно, че един от най-уважаваните и авторитетни общински съветници от РЗС - Калин Терзийски, обяви решението си да премине в редиците на ПП ГЕРБ.

Той е сред най-разпознаваемите лица на формацията на местно ниво и бе издигнат от тях за председател на Общинския съвет в Сандански.

"Очевидно компроматната война и поредицата от лъжи, изнесени в медиите, вече води и до разграничаване на водещи лица в РЗС. В тази ситуация ГЕРБ – Сандански, се подготвя за още по-голям успех на предстоящите местни избори", коментират от партията на Бойко Борисов в курортния град.

Активистите на ГЕРБ в Сандански изтъкват и още и още един факт в подкрепа на твърденията си, а именно, че двама от успешните кметове в общината - на Ново Делчево – Валентин Апостолов, и на Левуново – Методи Фетфов, обявиха, че искат да бъдат кандидати на ГЕРБ.

На предишните избори и двамата бяха издигнати от ВМРО и постигнаха сериозен успех.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK