Скъпи гости посрещна училището в Раждавица! Морски пехотинци зарадваха с подаръци децата

Снимки: Личен архив

Началното училище в село Раждавица посрещна скъпи гости.

Морските пехотинци от посолството на САЩ в България гостуваха на НУ „Св. св. Кирил и Методии“ и раздадоха подаръци на всички ученици.

От своя страна възпитаниците на учебното заведение ги зарадваха с прекрасна празнична програма, показаха им изключителен талант, за което бяха аплодирани дълго време.

Събитието уважиха заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев, началникът на РУО - Кюстендил Мая Стойчева, кметът на село Раждавица Стоян Ръждавички, Бойко Шопов – директор на Дирекция социално подпомагане, Лалка Илиева – началник отдел Закрила на детето, както и Райчо Чапразов – регионален координатор на ЦМЕДТ „Амалипе“, благодарение на когото срещите между СУ „Св. св. Кирил и Методий“ и посолството на САЩ в България, се превърнаха в традиция.

 

КОМЕНТАРИ

Lenka Bolkova20:37 - 08.07.2019
Здравейте, За да ви помогнем да популяризирате дейността си или да преодолеете финансовите затруднения, предоставям безплатен кредитен без протоколи от 5 000 до 1 000 000 евро на разположение на всички според нуждите ви за период от 300 месеца. Лихвата варира от 2% до 4%. Одобрението е бързо и ефективно със 100% гаранция. Моля, свържете се с имейл: [email protected] за повече информация. Регистрирайте заявлението си онлайн и след 48 часа кредитът ви ще бъде наличен в профила Ви без излишно забавяне. E-mail: [email protected] Благодаря ти. Сърдечно. Ленка Болкова
elizabeth22:24 - 22.12.2018
Търсите личен заем, или сте отказали кредит от банка. Давам заеми на фирми и физически лица на ниска и достъпна лихва от 2%. Моля, свържете се с нас по имейл: [email protected] Благодаря, Г-жа Елизабет Тейлър
Айшето14:29 - 22.12.2018
Това е любимото училище на американците. Е. Рубин: " ромите са бъдещето на България!". Освен това Рубин е наясно, че тези неща дразнят. Прави го напук.
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK