Несебър и Банско обединяват усилия за привличането на туристи

Снимки: Община Банско

Двете топ дестинации ще се рекламират взаимно по време на двата активни туристически сезона

От днес стартира съвместна кампания на най-атрактивните курорти в България - Несебър и Банско. Двете топ дестинации ще се рекламират взаимно по време на двата активни туристически сезона - зима и лято.

Кметът на Банско Георги Икономов и общинският съветник от Несебър Атанас Терзиев постигнаха споразумение за разменна реклама в двете общини. Идеята е по финансово изгоден и същевременно ефективен начин, взаимно да си съдействат.

На територията на Несебър и Слънчев бряг вече са поставени първите билбордове, които ще рекламират възможностите за зимна ваканция в Банско. Още в края на тази година и тук ще започне кампанията с външна реклама за морски туризъм в най-големия комплекс на Балканите за сезон 2020г.

Георги Икономов-кмет на община Банско заяви: „Една малка, но полезна инициатива. Трябва да използваме всички възможности да рекламираме нашите, български курорти.“

Общинският съветник Атанас Терзиев, който пое ангажимента за кампанията в Несебър, каза за медиите: „Това е най-естественото и изгодно решение – най-големият летен курорт и най-голямата зимна дестинация в България да си подадат ръка и да помогнат на туристическия бранш. Благодаря на кмета на Банско Георги Икономов и на неговата администрация за бързите и ефективни действия“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK