Малчуганите от ДГ "Мак" поздравиха с песни кмета Румен Томов

Снимки: Община Благоевград

Баба Марта изненада гражданите в сградата на Общинската администрация

Деца от ДГ "Мак" в Благоевград с питка закичена със здравец и ръчно изработени мартеници, посетиха кабинета на кмета на община Благоевград инж.Румен Томов.

В първия мартенски работен ден децата поздравиха кмета с песни и стихотворения, под ръководството на директора Галина Арабаджиева. В образа на добрата предвестница на пролетта - Баба Марта бе учителката Виолина Георгиева, а музикалното изпълнение под съпровода на учителката Ангелина Костадинова.

Кметът закичи децата с мартеници и им пожела да растат здрави, румени и засмени. С музикални поздрави децата изненадаха и заместник-кмета по икономика и финанси Ясен Попвасилев, заместник-кмета по строителство инж. Евгени Терзиев, секретаря на община Благоевград Мария Стойнева, председателя на Общински съвет Благоевград Андон Тодоров. Служителите и граждани на Благоевград бяха закичени с мартеници от Баба Марта днес сутринта на входа на сградата на общината.

Баба Марта повдигна настроението на всички, които получиха традиционния български символ. Тя ги ориса да бъдат здрави и благословени.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK