Малчуганите от ЦДГ „Слънце" и местните самодейци веселиха мало и голямо на празника на Долно Дряново

Снимки: Личен архив

С красива програма малчуганите от ЦДГ “Слънце“ в гърменското село Долно Дряново се представиха пред местните жители по случай празника на селото, който бе отбелязан в рамките на едноседмичните традиционни празници на община Гърмен.

В празничния ден на площада в селото пък самодейците от местното читалище "Никола Й. Вапцаров“ взеха в свои ръце празничното настроение и го предадоха на мало и голямо.

На дългите хора се хванаха местните жители и гостите на гърменското село Долно Дряново, в което се проведоха и други празнични мероприятия.

Празничният ден в Рибново вчера започна с футболен турнир, а от 14 часа бе дадено началото и на музикалната програма на площада в селото.

По случай празника на другото гърменско село – Горно Дряново, вчера в двора на училището се проведоха спортни състезания, като денят също бе белязан с празничен концерт.

 

КОМЕНТАРИ

Общинар22:06 - 23.04.2017
Чудя се. Защо Ли Толкова. Я МРАЗЯТ. Минка. Сигурно. Си го еЗаслужила
Гербаджии21:59 - 23.04.2017
Еба си и чучелото, еба си и петното е тази еба и кмета изедник
Фитие21:38 - 23.04.2017
абе празниците като идея са хубави но щом Минка е кмет ние празнуваме но не от сърце като я видяхме на площада всичко ни се отщя това си е чист октопода а не достоен кмет ьа уважение.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK