И в Разлог Синята зона спира

Снимка: Infomreja.bg

В Община Сандански гражданите влизат един по един

Всички справки, заявления и получаване на услуги ще се извършват само в деловодстватана Община Сандански и при възможност по електронен път.

В сградата на общинска администрация – Сандански, ще се допускат не повече от двама граждани едновременно, които ще трябва да спазват и необходимата дистанция по между си.

При необходимост от контакт с конкретен служител на общинска администрация, информацията ще бъде обменяна по телефона и по електронен път.
Тел: 0746/ 8 90 99 E-mail: [email protected]

Временно се преустановява дейността на местата за краткотрайно платено паркиране – „Синя зона” в Разлог, включваща улиците „Шейново”, „Ст. Стамболов”, паркингът пред хотел „Папи”, и паркинг „Лъвовете”.

Мярката е в сила от 16.03. до 29.03.2020 година.

Остават да работят платените паркинги с входно-изходни бариери и кабинки на ул. "Гоце Делчев” и „Христо Ботев”, както и паркингът на ул. "Възраждане".

Кметът на Разлог информира също, че предприятията, производствените фирми и индустрии нямат забрана за прекратяване на дейност към днешна дата при стриктно спазване на препоръките на националния кризисен щаб, базирани на препоръките на световната здравна организация (СЗО).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK