Майсторски графити, паркур, бийт бокс, брейк и скейт превземат Благоевград в неделя

Снимки: Sprite Urban Fest 2017

Благоевград се присъединява към градовете, които тази година бяха домакин на Sprite Urban Fest 2017 турнето. След Бургас, Варна, Пловдив и София, най-големите имена на родната стрийт сцена ще излязат за един последен after party fest на площад Георги Измирлиев.

Тази неделя, 1-ви октомври, точно в 16:00 часа, пространството пред Общината в Благоевград ще се преобрази с майсторски графити, паркур, бийт бокс, брейк и скейт.

Момчетата от 5High ще се развихрят на мобилния скейт парк на Sprite, KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK  ще покажат на какво са способни с флакон в ръка, Skiller и Jahmmi Youth ще демонстрират, че имат нужда само от един микрофон и бийт бокс таланта си, за да разтресат сцената.

Младежите от FreeRun Bulgaria по традиция ще се опитат да преборят гравитацията с паркур уменията си. Феновете на качествения хип-хоп няма да останат разочаровани, защото зад пулт ще бъде DJ Akasha, а за да е наистина силно стрийт партито, към нея ще се присъединят и брейк мастърите от Electric Force.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK