2 години затвор за собственика на цех за врати, направил нарколаборатория в Крайници

Снимка: Infomreja.bg

Условна присъда за съучастничката му Антония

Окръжен съд – Кюстендил, одобри споразумение и определи наказание от 2 години ефективно „лишаване от свобода“ за 44- годишния Владимир М., подсъдим за държане на марихуана, с цел разпространение, за отглеждане и за изградено съоръжение за производство на наркотични вещества. Съдът определи първоначален „общ“ режим за изтърпяване на наказанието, като приспада времето, през което подсъдимия е бил с мярка за неотклонение  „Задържане под стража“, считано от 04.06.2020 година до влизане на присъдата в сила.

Окръжен съд – Кюстендил, наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 2 години и 6 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 4 г. и 6 м., по отношение на подсъдимата Антония Т., като я призна за виновна като съучастник в извършените от Владимир М. престъпления.

Досъдебното производство започна на 03.06.2020 година, като наркотичните вещества и оборудването бяха открити при специализирана полицейска операция в цех за интериорни врати, в бившия стопански двор в село Крайници, Община Дупница.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK