Мажоретен състав откри празника в ОУ „Евлоги Георгиев“ - Дупница

снимка: РИО - Кюстендил

Мажоретен състав от ученици V-VII клас на ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница откриха празника на учебното заведение. Танцът въодушеви публиката и я подготви за предстоящите финали за купата на ОУ ”Евлоги Георгиев” по футбол.

Турнирът, продължил няколко седмици, завърши с две футболни срещи. Победителите от отбора на VІ „б” клас получиха трофея и медалите от Иво Гърнев и Румяна Гиргинова, която е директор на училището.

На официална церемония седмокласниците предадоха знамето на училището на новата знаменна група от VІ клас.
Румяна Гиргинова и Иво Гърнев връчиха грамоти и подаръци на учениците, завършили с отличен успех, а до родителите им бяха изпратени благодарствени писма.

Отличени бяха и момчетата от отбора по бадминтон за високи спортни постижения. От името на завършващите седмокласници ученичката Елеонора Александрова благодари на учителите за получените знания и грижите, положени за тях през годините.

Изключително вълнуващо завърши празникът с изпълнението на песента ”Заедно”, изпята от талантливите седмокласници от ЗИП – Музика, с която те пожелаха успех на завършващите и весела ваканция на всички ученици и учители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK