Майката на отвлеченото дете пред ИНФОМРЕЖА! Поискаха ми 30 000 евро откуп

Ралица Радева - майка на отвлеченото дете от Самораново, снимка: Infomreja.bg

Поискаха 30 хил. евро от майката на отвлеченото дете от дупнишкото село Самораново. Това заяви самата Ралица Радева пред репортер на ИНФОМРЕЖА.

„Синът ми Иван изчезна вчера в 13 часа. Час по-късно получих обаждане от бившия ми приятел Владимир Георгиев Владимиров, който не е баща на детето. Каза ми: Ако не ми дадеш 30 хил. евро, няма да си видиш копелето. Обаждането беше в 14.28 часа. Той живее в санданското село Дамяница. Веднага тръгнах да търся детето и да му звъня. Нямаше сигнал. Открих телефона му счупен в една градинка“, разказа през сълзи на очи Радева. 

Тя не скри, че Владимир имал криминално досие и е лежал в затвор в Гърция 7 години за дрога. Мъжът многократно посягал на Ралица и преди да се разделят, я пребил и откраднал лекия й автомобил „Мерцедес“. Случаят бил през 2014 г., а по-късно колата била открита в дома му. Владимиров тогава твърдял, че Ралица му е предоставила колата доброволно. 

„Тогава бях пребита и с разкъсани дрехи и той не беше наказан. Сега чух, че до няколко дни трябва да напусне страната с камион. Възможно е да ми вземе детенцето. Логично е, че няма да държи Иван в тях. Той трябва да бъде задържан, за да каже къде е детето ми. Обади ми се преди 15 минути и отново каза, че няма да си видя живо детето, защото съм се обадила в полицията“, продължава разказа си Ралица, която от вчера не е спала от притеснения за сина си. 

Ралица Радева живее в къща в дупнишкото село Самораново заедно с родителите си. От връзката си с Владимир тя има още едно момченце, Мариян Радев, който е на 3 години.

Тя се разделя с Владимиров през 2013 г., малко след раждането на второто дете. Дори тогава мъжът не си дал бащиното име на невръстното им момченце.

Сега единствената надежда на майката е синът й да бъде открит жив и здрав и да се прибере при нея и по-малкото му братче.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK