Майка на загинало при ПТП дете благодари на Цветанов за осъдения виновник

снимка: Пресцентър ГЕРБ

Майка на загинало момиче в пътен инцидент изказа своята благодарност към зам.-председателя на ПП ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за положените усилия за осъдителната присъда на виновника, убил детето й на пътя.

По време на предизборната обиколка на Цветан Цветанов в Благоевградска област Иванка Врачалова от петричкото село Първомай благодари на Цветанов с думите: „Намерихме опора в г-н Цветанов и всички негови съмишленици. Намерихме опора в правителството на ГЕРБ. Това бяха единствените хора, които ни обърнаха внимание и отваряха вратите навсякъде за най-обикновените хора".

Врачалова посочи, че са се събирали с родители от цялата страна, които са загубили децата си при пътни инциденти, за да потърсят съдействие и помощ от най-висшестоящи лица, за да се стигне до реални присъди на хора, виновни за катастрофите по пътищата.

„Всичко, което зависеше от тях, бе направено. Стигна се до ефективни присъди. Единствено управляващите от ГЕРБ застанаха зад нас преди всичко като родители и след това като управници”, каза Врачалова.

18-годишната дъщеря на Иванка Врачалова е загинала януари месец при пътен инцидент след дискотека. Шофьорът е заловен. Той е бил пиян с 1,40 промила алкохол. Получил е ефективна присъда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK