Ученици от Симитли помагат на съученик

Снимка: Община Симитли

В Деня на Свети Стилиян – Детепазителя, ученици от IV „A” клас в СУ „Св. св. Кирил и Методий” - Симитли, и техните родители организираха благотворителен кулинарен базар, за да помогнат на семейството на своя съученичка, чиято къща бе засегната от пожар.

Децата с безкрайна радост донесоха кулинарни изкушения, направени съвместно с техните родители. Всички заедно помагаха при разпродажбата на чудните кулинарни творби, които за броени минути бяха изкупени от съучениците им, а събраната сума бе предадена още днес на семейството.

Класният ръководител на учениците Калинка Цветанова сподели голямата си радост, че има такава невероятна подкрепа, че родителите проявиха толкова голяма отзивчивост и съпричастност.

Щастлив е всеки учител, когато вижда, че ученици, учители и родители се подкрепят и си помагат в трудностите. На родителска среща преди няколко дни родителите също събраха средства, така необходими в този труден за семейството момент.

Учениците в момента събират стари книги за организирането на благотворителен нов базар в помощ на Радослав, ученик от VI "А" клас и семейството му, чиято къща изгоря. Нека се включим да предадем една книга, а след това да купим нова. Благотворителността няма граници за хората с големи сърца!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK