Мадлен Алгафари представи в Сандански новата си книга „Чувствам, следователно съм”

Снимки: Община Сандански

В препълнената зала на Интерхотел „Сандански” Мадлен Алгафари представи пред своите почитатели най-новата си книга „Чувствам, следователно съм”.

Самата Алгафари каза, че идва за трети път в Сандански и е изключително приятно впечатлена от все по-големия интерес към нейното творчество. "Това означава, че има жажда да търсим себе си и че нищо никога не е изгубено", сподели авторката. 

На представянето, организирано с помощта на Вили Тегова, към която писателката се обърна със специални благодарности, всеки имаше възможност да чуе както част от най-новата й книга, така и да задава въпроси, свързани със светоусещането, чувствата и вътрешното аз.

В края на срещата, от която всеки си тръгна по-усмихнат, но задавайки си повече въпроси за самия себе си, Мадлен Алгафари разписа лично всяка закупена книга, пожелавайки след кратка анкета на присъстващите да изразяват повече своите вътрешни чувства и най-вече своята любов и обич.

На срещата присъства и заместник-кметът на Сандански Зорица Органджиева, която поднесе поздравления и цветя от името на кмета на общината Кирил Котев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK