Мадански пред ИНФОМРЕЖА: Мачът с Пирин няма да реши нищо, нивата е дълга

снимка: infomreja.bg, архив

Спортният директор на Монтана и бивш селекционер на младежкия национален отбор Михаил Мадански коментира пред ИНФОМРЕЖА предстоящия сблъсък с Пирин на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Мачът е утре от 14:30 часа.

След 13 изиграни възпитаниците на Ферарио Спасов имат преднина от  4 точки на върха пред „орлетата“.

По думите на Мадански обаче този мач няма да реши битката за първото място в „Б“ група.

„Имам огромен респект към благоевградския футбол. Излишно е да коментирам, че Пирин е утвърдено име в българския футбол. Смятам, че кръг преди края на полусезона, двата отбора заслужено играят подобно дерби. Изходът от мача е важен, но нивата е дълга и нищо няма да се реши след тази среща. Важността на двубоя изисква да сме максимално концентрирани и организирани. С игрите си двата отбора заслужено са в челото на таблицата“, коментира Михаил Мадански.

„ Като бивш треньор на младежкия национален отбор познавам добре качествата на повечето футболисти на Пирин. Гледах ги в Мезра срещу Ботев (Враца), така че няма с какво да ни изненадат“, каза още Мадански в отговор на въпрос, ще разчитат ли заедно с Ферарио Спасов  на Мирослав Митев в разузнаването на отбора на „орлетата“.

Както е известно, легендарният вратар и дългогодишен капитан на Пирин Мирослав Митев в момента е треньор на вратарите на Монтана.

В заключение Михаил Мадански каза, че Вихрен Манев, който ще ръководи съботния двубой между Пирин и Монтана, притежава всички качества и вярва, че ще се справи.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK