Лудогорец проведе тренировка на „Сантияго Бернабеу“

снимки: сайт Лудогорец

Снощи Лудогорец проведе официалната си тренировка на стадион „Сантияго Бернабеу“ преди последния мач от група „Б“ на Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

Точно 25 футболисти взеха участие в заниманието в това число и тези, които не са картотекирани в турнира.

Сериозно количество местни журналисти присъстваха на тренировката, както и на пресконференцията на Георги Дерменджиев преди това.

"Завършваме груповата фаза на Шампионска лига на един митичен стадион срещу най-добрия отбор в света“, сподели Дерменджиев.

 „Мислим да играем така, както играхме в София и да стане един добър мач. Реал е един галактически отбор, независимо кой ще влезе да играе. Аз също имам информация, че Карло Анчелоти ще направи някои промени, но пак повтарям – независимо кой играе в този двубой, това са супер футболисти“.

Дерменджиев вярва, че Лудогорец има шансове на „Сантияго Бернабеу“.

„Естествено, че ние имаме цели, имаме и шанс. Докато не свърши мачът, нашият шанс си остава за класиране в Лига Европа. Остават ни два двубоя тази година – този за Шампионска лига, и един за първенството. Футболистите наистина изиграха много срещи, но са в добра кондиция и се надявам утре да го покажат. Отборът се поставя двупосочно. За Шампионска лига играем добри мачове, но мотивацията във вътрешното първенство не е достатъчна и ние загубихме много леко значителен брой точки“, допълни Дерменджиев.

Лудогорец отседна в най-луксозния мадридски хотел „Еуростарс Мадрид Тауър“.

За днес сутринта Георги Дерменжиев е предвидил тонизираща тренировка, а по обяд е разборът, след който ще стане ясен титулярният състав за двубоя с Реал.

Мачът е от 21:45 часа.

 

 

снимки: сайт Лудогорец
снимки: сайт Лудогорец
снимки: сайт Лудогорец
снимки: сайт Лудогорец

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK