“Лудогорец“ пристигна в Благоевград и направи тренировка

снимка: infomreja.bg, архив

Футболистите на ПФК “Лудогорец” пристигнаха днес в рания следобед в Благоевград и се настаниха в хотел “Езерец”. В 16.00 Ивайло Петев изведе подопечните си на тренировка на базата в село Рилци. Утре “Лудогорец” гостува на Септември Симитли в полуфинал от турнира за купата на България.

Тимът от Разград е фаворит в мача, в който няма да участват наказаните Емил Гъргоров, Александър Барт и Мирослав Иванов. В същото време ръководството на “Септември” Симитли обяви цена на билети от 5 лева  за полуфиналната среща, като важи както за феновете на домакините, така и за тези на гостите от Разград.

Толкова струваха билетите и за четвъртфинала с ЦСКА, който “Септември” Симитли спечели с 2:1. Шефовете на клуба домакин се надяват въпреки телевизионното излъчване на мача, трибуните на стадиона да бъдат пални с привърженици на “Септември”.

 

КОМЕНТАРИ

фен09:09 - 11.04.2012
Наистина много некадърна информация: първо : те са в Кристо, а не в Езерец. Второ : тренират в Пок ровник, а не в Рилци. трето: тренировката започна в 18.00 , а не в 16.00. КОЕ ВИ Е ВЯРНО ?
ХА_ХА22:11 - 10.04.2012
Ах, ах колко некадърна информация! Спят при Мама Кажа, а и няма ли полицията да им направи актче. Къде са си оставили автобуса? На обикновените хорица им късат амута "Паркинги и гаражи", а че резняците от Делиормана са си паркирали автобуса на алеите на Вароша не?!?
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK