Лятно кино в Банско през уикенда

снимка: Община Банско

За два дни централният площад на Банско се превръща в лятно кино с безплатни прожекции на открито. Инициативата е на кметското ръководство, което цели да провокира младите и модерни хора, ценящи свежестта на идеята да отидат на кино под звездите.

В петък /26 юли/ от 21:15 часа ще се завърти лентата от филма на Уди Алън „На Рим с любов”, с участието на Пенелопе Крус, Оливия Уайлд, Алек Болдуин.

Възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето - диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на проститутка, която иска да изпълни всяко негово желание.

Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст преживява най-романтичното приключение в живота си, докато е на почивка във вечния град.

Уди Алън замисля новия си филм като калейдоскоп на човешки съдби, в които преплита хумор и романтика. Този път световноизвестният режисьор избира италианската столица като идеална среда за игрален филм с много международни актьори – според него Рим е прекалено голям, за да си позволи развитие на една-единствена сюжетна линия. Във филма на Алън градът се превръща в място на безгрижни истории, които си заслужава да бъдат разказани.

В събота /27 юли/ отново от 21:15 часа ще се впуснем в едно истинско приключение с най-новия български филм „Джулай”. Две стари приятелки, които решават да се отправят на лудо пътешествие, за си припомнят хубавите летни дни и да посрещнат „Джулай морнинг” на морския бряг. По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва. – пътуване, музика, смях, море. Но дали всичко ще остане така докрай?

Площад "Никола Вапцаров"

Петък и събота

Начало: 21:15 ч

Вход: Свободен

Организатор: Община Банско

 

снимка: Община Банско

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK