"Пирин" победи "Добруджа" като гост с 1:2

Снимка: Dobrudjabg.com

Отборът на Добруджа продължава да затъва, след като в жизненоважния сблъсък с Пирин (Благоевград) допусна поражение пред собствена публика, пише Sportal.bg.

Футболистите на Емил Велев отстъпиха с 1:2 на благоевградчани в двубой, който трябваше задължително да спечелят, ако искат да вземат глътка свеж въздух в ожесточената борба за оцеляване сред професионалистите.

След нулево първо полувреме “орлетата” започнаха ударно втората част, след като Росен Кръстев откри резултата непосредствено след подновяването на играта. Десет минути по-късно домакините се върнаха в мача, след като Тодор Колев се разписа след точно изпълнен 11-метров наказателен удар.

Надеждите на “жълто-зелените” за пълен обрат обаче угаснаха в 71-ата минута, когато Цветомир Вачев се възползва от груба грешка в защитата им и донесе трите точки за Пирин.

С тях тимът на Петър Златинов събра 16 точки в актива си и се отдалечи на четири от зоната на изпадащите. Първият отбор под чертата - Кариана (Ерден), има 12 точки, а Добруджа е на дъното с 10.

Клубът от “Дружба” продължава негативната си серия от 14 поредни двубоя без победа. За първи и последен път през този сезон добруджанци победиха Несебър (1:0) във втория кръг.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK