Людмил Терзиев тръгва към четвъртия си мандат с мощната подкрепа на 65,21 % от избирателите в община Хаджидимово

Людмил Терзиев, снимка: Infomreja.bg

Досегашният кмет на община Хаджидимово е категоричният победител на изборите за местна власт. Терзиев тръгва към четвъртия си управленски мандат с поредната мощна подкрепа на избирателите. За него гласуваха рекордните 65,21 % от имащите право на вот.

Резултатите за кмет на община Хаджидимово оповести ЦИК при 100 % обработени протоколи в секционните комисии и Общинската избирателна комисия, според които гласовете в полза на Терзиев и издигналата го Местна коалиция "Бъдеще за община Хаджидимово" са почти двойно повече от тези за кандидата за кмет Лазар Папазов, за когото са дали гласа си 34,79 на сто от избирателите.

Според представителната извадка на ЦИК коалицията на Людмил Терзиев печели и най-много места в Общинския съвет в Хаджидимово. 

В процентно изражение подкрепата за листата с общински съветници на Местна коалиция "Бъдеще за община Хаджидимово" е 49,04 на сто. 

Очакванията са в новия Общински съвет в Хаджидимово мнозинството да бъде съставено от въпросната коалиция, БСП, която печели 12,96 % и Реформаторския блок с подкрепа от 15,35 %.

Съветническата листа на ПП ГЕРБ в община Хаджидимово е получила доверието на 18.23 % от избирателите, имащи право да гласуват на 25-и октомври. 

Останалите партии и коалиции, участващи в местния вот, не са събрали нужните гласове и са отпаднали от надпреварата. 

Спечелилият безапелационно поредната си изборна битка Людмил Терзиев е успешен градоначалник на община Хаджидимово от 2007 година. През предходните 3 мандата като добър управник Терзиев обнови над 80 % от община Хаджидимово, която е с нова инфраструктура, асфалтирани улици по населените места и пътищата до тях. 

По негова инициатива бе изграден и единственият в региона еко парк, който се радва на много посетители и групи от ученици и малчугани от детските градини от съседните три общини.

"Чрез „ИНФОМРЕЖА” искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен, за съветническата листа и за кметовете ни по населени места. Надявам се да оправдая доверието на жителите на община Хаджидимово и в края на този мандат да се поздравим с изпълнени нови проекти, с които да направим общината и красивите ни села в привлекателно и добро място за живеене", заяви Людмил Терзиев. Той сподели, че е готов да работи с всички политически партии и коалиции в името на доброто за общината и нейните жители. 

 

КОМЕНТАРИ

ДПС09:40 - 27.10.2015
Трети мандат тройно по - богат и още повече тъп.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK