Любовно време в НПГ! Цяла сутрин валяха сърца, валентинки, целувки, усмивки и анонимни послания

Снимки: НПГ "Димитър Талев"

Истинско любовно време настана днес в НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев по случай празника на любовта - Свети Валентин. Цяла сутрин по коридорите и класните стаи валяха сърца, валентинки, целувки и усмивки!

Ученическият парламент пък организира Ден на анонимните валентинки, за който още от вчера на всяко ученическо фоайе бяха поставени кутии на любовта. В тях, в запечатани, но персонално надписани с имената на адресатите им пликове, учениците изляха своите чувства на парченце хартия към сродна душа, приятел, учител, та дори и клас.

Любовните писъмца бяха доставени до получателите им днес, като много момичета и момчета получиха по няколко анонимни любовни признания.

Днес, 14 февруари, учениците и учителите на НПГ "Димитър Талев" за пореден път се забавляваха в училище като отправиха много положителни послания помежду си.

В класните стаи и коридорите царяха еуфория и много положителна енергия, придружени от небивал ентусиазъм. Всички – ученици и учители, бяха повлияни от вълшебството на емоциите.

Магията на човешките взаимоотношения придоби червени краски. Положителната енергия, която се разпространяваше навсякъде, провокира и даде тласък на много приятелства.

Учениците, които са естествени носители на този положителен заряд, почувстваха на практика усилващия ефект на положителните емоции.

Екипът на клуб "Взаимопомощ" сътвори арт-рамка от сърца със съдействието на г-жа Воденова, учител по декоративно рисуване, и провокира много приятни и щастливи усмивки в деня на Св. Валентин.

Златина Ковачева, Теодора Бързева и Мария Илчева реализираха едно съкровено желание, да открият щастието през обектива и да го разпространят като вирус сред всички земляни.

Няма лек срещу ЛЮБОВТА! Всички носители са обречени да обичат и да бъдат обичани! Честит Свети Валентин!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK