Любо Пенев награди юноши на Пирин и Пирин 2001

снимка: novsport.bg

Селекционерът на националите Любослав Пенев бе сред популярните лица от българския футбол, наградили талантливи деца от националната програма "Децата и футболът" на Кока-Кола и Асоциацията на българските футболисти.

Сред 18-те избрани да получат бяха Антон Тунгаров от Пирин Благоевград и Денис Христов от  Пирин 2001 Благоевград. Това са деца родени през 2000 година. Това не е първият случай в който награда получава футболист от школата на Пирин.

На церемонията присъстваха още капитаните на ЦСКА, Левски и Локомотив (Сф) - съответно Тодор Янчев, Пламен Илиев и Кристиян Добрев, а имаше и чуждестранно присъствие, в лицето на тарана на армейците Мишел Платини.

Заедно с Пенев дойдоха помощникът му Радослав Здравков и селекционерът на младежите Михаил Мадански. Действащите футболисти даваха купите на децата, като на всеки трофей стои името на детето, за което е предназначен. Пенев също връчи няколко приза, а в края на церемонията направи денят наистина паметен за талантите, като се снима с онези, които го спряха. Имаше и предметни награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK