Любимите италиански храни на Водолеите

Снимка: Infomreja.bg

Вероятно всек един човек има близък приятел или роднина, представител на зодия Водолей.

Те са новатори, революционери и нестандартни личности, които се опитват по всякакъв начин да избегнат стереотипите. В главата ежедневно преминават хиляди идеи от това как да направи деня си по разнообразен, какво нетрадиционно да включи към менюто си и как да добави нови акценти към масовите неща Не е тайна, че най-големите фенове на италианската кухня са именно представителите на зодия Водолей. Ето специалитетите от ботуша, които присъстват в менюто на тази въздушна зодия.

Аранцини - Това са оризови топки, пълнени с доматен сос, моцарела и грах. Подобно на пастата и това изделие има различни вариации, според региона, в който се поднася.

Лазаня - Голям фаворит на водолеите, който се приготвя от печели листа от лазаня, покрита със сирене, месо, зеленчуци и сос- бешамел или доматен.

Телешко Миланезе- бавно изпечено с бяло вино, ябълки, ароматна грамола, подправки, лимонова кора, чесън и магданоз.

Джелато - една от най-големите страсти на Водолея е сладоледа, а къде, ако не в Италия, може да се консумира най-вкусния сладолед. Кремообразната текстура би допълнила всяко едно ваше пътуване до ботуша, по най-впечатляващия начин.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK