Любен Милев: Времето за промяна настъпи! Да пратим в историята модела „Камбитов”!

Снимка: Infomreja.bg

Благоевград се нуждае от обединение, спокойствие, сигурност, работа и добри доходи

Времето за промяна настъпи! Да пратим в историята модела „Камбитов”!

Уважаеми жители на община Благоевград,

Времето за ПРОМЯНА в управлението на община Благоевград настъпи! Само три дни ни делят от балотажа, на който трябва още по-категорично да заявим позицията си, че искаме тази толкова важна ПРОМЯНА! Да пратим в историята досегашното общинско ръководство, което ни загърби в продължение на 8 години и не чуваше гласа на гражданите!  

Изказвам своята искрена благодарност към тези, които подкрепиха на първия тур независимия кандидат Румен Томов, подкрепен от „БСП за България”! Благодаря и на останалите наши съграждани, които упражниха своето конституционно право да гласуват.

Призивът ми към всички вас е на предстоящия балотаж да упражните правото си на глас, за да променим заедно досегашния порочен модел на управление на община Благоевград, да спрем задкулисието и скандалите! Нека с вота си в неделя да дадем началото на честно, открито и отговорно управление, каквото всички ние заслужаваме!

Само по този начин ще има шанс за ускорено и правилно развитие на общината, за по-добро бъдеще за нас, за нашите деца и внуци, за нашите родители! Опонентите ни след краха и ниския резултат за тях на първия тур вече губят почва под краката си.

Страхът, че губят властта след 8 години управление, което не зачиташе и не се интересуваше от проблемите на хората, е много голям. И затова преминават границата на добрия тон, правят груби инсинуации и внушения!

Но змията хапе най-силно, когато умира! Не вярвайте на тези безпочвени лъжи за реваншизъм и лов на вещици, ако следващият кмет е Румен Томов!

Благоевград се нуждае от обединение, спокойствие, сигурност, работа и добри доходи. Всичко това през изминалите осем години не се случи! Затова сега е моментът да сме сплотени, за да си върнем законността и заедно да започнем да градим нашия общ дом Благоевград!

Скъпи съграждани, не се страхувайте и не се поддавайте на опитите за разделение! Опонентите ни от ГЕРБ панически се мъчат да разделят хората на наши и ваши, на леви и десни. Истината е, че нашата община има нужда от нов тип управление, което е надпартийно, прозрачно, почтено и обърнато с лице към хората!

Не вярвайте и на заплахите, че независимите кметове няма да могат да работят с правителството и няма да може да разчитат на финансова подкрепа от държавата. Никой не е в състояние да попречи на един кмет, когато той работи за интересите на своите съграждани! Румен Томов ще прави точно това – ще управлява открито и честно, ще подобри бизнес средата в града, ще е кмет на всички жители на община Благоевград, без значение на партийната им принадлежност!

Искаме доверието ви, за да живеем всички ние по-добре! Искаме доверието ви, за да спрем модела „Камбитов” – парите от вашите данъци да не се знае за какво се харчат, да потъват в нечии банкови сметки, а общината ни да се управлява на тъмно.   

Призовавам всички да излязат и да гласуват на балотажа в неделя. Защото колкото повече хора отидат до урните тази неделя, толкова по-малко ще е значението и тежестта на купения вот. Апелът ми към вас е да не продавате гласа си, защото така продавате бъдещето на вашите деца и внуци. Нека кажем „Не” на купувачите на гласове да предопределят нашето бъдеще и нашия живот и да не им позволим да отнемат свободата ни на избор, вярата и надеждата ни за по-добрите бъднини на нашата община Благоевград!

Нека всеки прояви своята гражданска позиция, не бъдете безразлични, докажете, че сте отговорни и загрижени за по-доброто бъдеще на община Благоевград! Направете го свободно и разумно, направете го със сърцето си! Вярвам в мъдростта и разума на всички вас! Гласувайте с №70 за независимия кандидат Румен Томов, гласувайте за просперитета и възраждането на Благоевград!

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK