Лидерът в „А“ група вкара 6 на лидера в „Б“

снимка: infomreja.bg

Отборът на "Лудогорец" - Разград надигра с 6:0 "Пирин" - Гоце Делчев в контролна среща, играна на стадиона в Сандански. На практика в този мач се срещнаха лидерите на "А" група и Западната "Б" група. Разликата в класите бе очевидна и шестте гола бяха най-малкото, с което неврокопчани се отърваха в този мач.

Есенните шампиони в родния елит откриха резултата в 16-та минута, когато Мишо Александров вкара гол. Той завърши атака, подхваната от Кишеда, който центрира към Дяков, а последният с глава свали към голмайстора и с хубав удар от 12-13 метра вкара за 1:0. В 38-та минута Гъргоров вкара красив гол, който получи топката от Кишеда, пое я добре, видя, че пред него вратарят плонжира и технично го прехвърли за 2:0.

Три минути след почивката Марселиньо с премерен шут вътре в наказателното поле покачи на 3:0. Четвъртото попадение бе автогол на Фиданин, а за 5:0 се разписа Димо Бакалов. В последната минута Марселиньо фиксира крайното 6:0 за "Лудогорец".

Момчетата на Яков Папарков не успяха да се противопоставят на тима от Разград и си тръгнаха за Гоце Делчев разочаровани. Дъжд и мъгла съпровождаха контролната среща в Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK