Лидерът на младите социалисти в Благоевград Ваня Маникатева влиза в националното ръководство на МО на БСП

Ваня Маникатева, снимка: Личен архив

Лидерът на младите социалисти в Благоевград Ваня Маникатева стана член на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП. 

Тя бе избрана в ръководството на младежката структура по време на националната отчетно-изборна конференция на МО на БСП, която се проведе на 23 и 24 април в столицата. 

На форума младежите от БСП преизбраха досегашния си председател - Вероника Делибалтова, която спечели на балотаж със 199 гласа пред Стоянка Балова, която получи 145 гласа. 

С избора на Ваня Маникатева младите социалисти от Благовеград вече имат свой достоен представител в националното ръководство. 

"Продължавай в същия дух! Ние сме с теб!", пожелаха на Ваня съпартийците й от младежката структура на червената партия в Благоевград. 

Конференцията на младежите прие обръщение към управляващите днес и към тези, които искат да управляват утре. В него младите социалисти се обръщат към тях с думите: „Вие идвате на „вълната” на реформите, а запазвате статуквото. Ние искаме прогрес!“.

Младите в БСП подчертават, че властимащите разделят обществото всеки ден. „Ние не искаме да се делим на „фили“ и „фоби“, а да гледаме в една посока, да бъдем заедно в името на националните ни интереси“, категорични са от МО в БСП.

 

Младите социалисти от МО на БСП в Благоевград, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK