Лидерът на МГЕРБ Георг Георгиев ще проведе работни срещи с младежките организации в Кюстендилско

Снимка: ГЕРБ

Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев ще се срещне на 10 април /неделя/ с представители на младежките организации на ПП ГЕРБ в област Кюстендил. 

Работната среща с актива на МГЕРБ в областния център ще се проведе от 10:00 ч. до 11:30 ч. в офиса на партията в Кюстендил /бул. "България" № 25/.

Освен с младежката организация в Кюстендил, Георг Георгиев ще проведе работни срещи и със структурите в общините Дупница, Бобов дол, Рила, Бобошево и Сапарева баня.

Председателят на МГЕРБ ще се срещне с младежкия актив от Бобов дол в 12:30 ч. Срещата ще се състои в клуба на политическата сила на ул. "Никола Вапцаров", бл. 12.

По-късно същия ден, от 14:00 ч. до 15:30 ч., в клуба на партията в град Дупница, Георг Георгиев ще проведе работа среща и с представители на младежката организация от община.

Срещата с младите хора от община Сапарева баня ще се състои от 16:00 ч. в офиса на ПП ГЕРБ. С младежите от структурите в Бобошево и Рила Георг Георгиев ще се срещне в 18:00 в клуба на ПП ГЕРБ в град Рила.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK