Лидерът на ГЕРБ в Белица уволнен за финансови нарушения

снимка: belitsa.com

Лидерът на ГЕРБ в Белица ще бъде отстранен от работа заради финансови нарушения, научи ИНФОМРЕЖА.

Стефан Станков ще загуби поста си на управител на почивната станция на Техническия университет в курортната местност "Семково".

В малката община се коментира, че той остава без работа, след като проверка установила финансови нередности. Поводът бил поръчка за 250 кубика дървен материал за почивната база.

В Белица се коментира, че Станков фактурирал дървения материал по 60 лева за кубик, а на практика ги купил за 40 лева. Именно това станало причина той да бъде отстранен от поста управител на станцията.

"Няма никакъв проблем. Аз оставам на работа до края на март месец. След това ще бъде обявен конкурс за избор на нов управител", лаконичен бе Станков. Той отказа да коментира информацията за констатирани финансови нарушения в управлението на почивната база.

 

КОМЕНТАРИ

bobi11:12 - 16.06.2013
след контакти с енго следва болница и безхаберие . абсолютно безотговорен човек мързелив и нехаущ за нищо . едно семейство не може да гледа . нес е докосвайте до него . стефане едва м ходя
съсипия13:04 - 15.06.2013
този човек е съсипия.съсипа още еедин човешки живот . и не му пука .изобщо
до леле14:19 - 25.05.2013
абсолютно вярно. да се е загрижил за някого .неговъ близък човек има рлобеми съсъ здравето но на не го не му трябва болен човек
леле18:05 - 06.05.2013
ами да стефан е крадец и лъжец .но понеже е мъж краде и лъже например по един друг начин . по слабите от него които му имат доверие - близките .

FACEBOOK