Лидерът на ГЕРБ-Гърмен, Верхад Ислямов, вдигна тежка сватба с над 1300 гости на сина си Осман в Дебрен (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Тежка сватба с над 1300 гости, които местният голям ресторант едва побра на две смени, вдигнаха на прекрасните си деца Амиде Вранчева и Осман Ислямов семейството на общинския лидер на ПП ГЕРБ в община Гърмен и помощник-директор на ОУ-Дебрен, Верхад Ислямов, и прекрасните родители на красивата булка Амиде - семейство Вранчеви.

Три големи рода в гърменското село Дебрен сродиха в неделя най-щастливите младоженци Амиде и Осман, които сключиха гражданския си брак в родното си село, въпреки че и двамата учат и работят в столицата.

Кметът на Дебрен, Тюркян Ходжова, ориса най-новото семейство на селото, като им заръча да се обичат и уважават до дълбоки старини и да отгледат и възпитат умни и красиви като тях самите деца.

Радостта и щастието на двете семейства - Ислямови и Вранчеви, както и на кумовете им - семейство Бизьокови, споделиха много роднини и приятели от селото, общината, Гоцеделчевския регион и страната.

Колеги общински съветници и учители на бащата на младоженеца - Верхад Ислямов, кметове, лидери и народни представители, почти целия младежки национален съвет на ГЕРБ-София, в структурите на които е и младоженецът Осман Ислямов, уважиха голямото и радостно събитие на младото семейство и техните родители.

Сред официалните гости бяха местните управници - кметът на общината Минка Капитанова и председателят на ОбС-Гърмен - Исмет Узунов. Депутатите Даниела Савеклиева и Георг Георгиев, евродепутатът Андрей Новаков, кметът на Враца Калин Каменов с чаровната си съпруга Мария, ексдепутатът Георги Андонов също с половинката си Ина, бившият заместник-областен управител Асим Адемов, лидерът на ГЕРБ-Гоце Делчев Димитър Гамишев, бившият директор на ДЛС "Дикчан" Пламен Поюков, общински съветници от Гоце Делчев и Сатовча и още много други гости.

Младоженецът Осман Ислямов, който е едва на 24 години, е завършил Софтуерно инженерство в Софийския университет "Св. Климент Охридски", а чаровната му съпруга Амиде е още студентка.

През целия си сватбен ден щастливата млада двойка водеше дългите хора и не подви крак. Няколко оркестъра и изпълнители също се сменяха и не оставиха нито за миг сватбарите да скучаят без музика и дълги сватбарски хора, които освен вътре в ресторанта се виеха на воля и пред него, където също имаше шатри, пълни със сватбари.

Повече от 1300 гости вдигнаха наздравици с красивите младоженци Осман и Амиде и техните щастливи родители и кумове, които им пожелаха да са живи и здрави, да са щастливи и да пазят като зениците на очите си до дълбоки старини любовта, благодарение на която те поставиха основите на своето семейство.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK