Лидерът на ДПС - Мустафа Карадайъ, уважи 28-ия рожден ден на областната структура в Благоевград

Снимки: ДПС

Председателят на ДПС, Мустафа Карадайъ, уважи тържеството по случай 28-ия рожден ден на областната структура на ДПС-Благоевград.

Празникът се провежда в гоцеделчевското село Брезница. На него присъстват още зам.-председателят на ДПС - Ахмед Ахмедов, народните представители Елхан Кълков, Сергей Кичиков и Хайри Садъков, областният председател на ДПС в Благоевград, Ведат Хюсеин, Айруш Хаджи - бивш народен представител от ДПС, Радослав Ревански - кмет на община Белица, Арбен Мименов - кмет на община Сатовча, и над 600 членове и симпатизанти на ДПС от областта.

"Никога няма да спрем да се борим за демокрацията. Хората на ДПС я извоюваха и ние сме длъжни да я отстояваме", заяви в приветственото си слово Карадайъ.

По-рано днес председателят на ДПС посети селата Лъжница и Корница и проведе разговори с местните жители.

 

КОМЕНТАРИ

анализатор13:59 - 27.02.2018
ЕЛИТА НА ДПС, само го вижте.Всяка година, един и същи хамбар, тази година трябваше по малък да намерят щото вече не е това което беше, върви към и под 3 процента на следващи избори.
Помаци23:28 - 26.02.2018
Като гледам все путки майни всчките агенти на държавна сгорност.Главатаря Манол Апашев и неговите 40разбойника нещо се изгубиха нямаги тяхната мйка крдлива и лъжлива е за това ДПС не трябва да съществува пълное с измамници.
Брезница20:17 - 26.02.2018
28 години едни и същи муцуни , един и същи маскарад.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK