Лидерът на БСП-Кюстендил, Росен Димитров: 2019 ще бъде съдбоносна за държавата ни

Снимки: БСП - Кюстендил

2019г. ще бъде съдбоносна за държавата ни като цяло. Година, в която са залегнали два избора - за европейски парламент и местна власт, но е съвсем възможно да се случат и предсрочни парламентарни избори. Все по-често сме свидетели на редица протести, което от своя страна показва, че има крещяща нужда от промяна в управлението на страната. Това обяви по време на общинска партийна конференция, лидерът на БСП – Кюстендил, Росен Димитров.

По негови думи в отговор на пропагандната теза на управляващите, че настоящото управление няма алтернатива, НС на БСП създаде документ – програма ,,Визия за България“, в която визия освен да сподели идеите на партията, какво е нужно, за да се върне държавата във правия път, но също така и да се съберат предложения от ОПО, чрез избраните делегати, както и от представители на гражданското общество и различни професионални браншови организации.

„Сега е моментът да се впишат вашите предложения в отделните сектори на програмата. Визията за България може да бъде и предизборната платформа на нашата партия“, коментира още Росен Димитров.

,,Широките слоеве от населението, онези, които са най-засегнати от кризата би трябвало да дадат своите предложения за управленската програма. Голяма част от настоящото парламентарно мнозинство бе щедро на обещания, а след това управлява както може. От това „можене” се натрупа не само недоверие към държавата, но и към местните институции, както и дълбоко разделение в обществото”, заяви само преди месец и народният представител Валери Жаблянов при представянето на проекта ,,Визия за България” в град Кюстендил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK