Лидерът на ББЦ-Кюстендил поиска оставката на депутата Петър Петров

Васил Иванов, снимка: infomreja.bg

Областният председател Васил Иванов и членовете на „България без цензура“ в Кюстендил поискаха с декларация оставката на народния представител Петър Петров.

Иванов избра да направи изявлението си на изнесена маса пред затворения офис на ЛИДЕР.

„Подкрепям Николай Бареков, позицията си изразявам от името на общинското и областното ръководство, с действията си да ни освободи от коалицията с ЛИДЕР, за която се оказах лош пророк. Тя беше създадена въпреки волята на голяма част на членовете на ББЦ. С неговите действия тези дни аз и колегите ми се чувстваме свободни от зависимостите с коалиционния партньор - ПП ЛИДЕР", заяви Васил Иванов.

Той уточни, че е принуден да направи интервюто си на улицата, тъй като офисът на ЛИДЕР е затворен. Според споразумение офисът е трябвало да се поддържа от народния представител от КП ББЦ Петър Петров, но това не е изпълнено и вратите продължават да са заключени.

"Оказах се лош пророк, защото още след създаването на КП ББЦ пророкувах, че партия ЛИДЕР ще направи така, че да не гласува с депутатите от ББЦ. Последвалите действия потвърдиха мислите ми. С последните изказвания и действия на Николай Бареков се чувстваме свободни от коалиционния партньор ЛИДЕР. Както виждате, принуден съм да давам това интервю пред вас на улицата, тъй като виждате зад мен офиса на ПП ЛИДЕР затворен. По наше споразумение той трябваше да се поддържа от народния представител, избран от коалицията - Петър Петров, техническият сътрудник да бъде издържан от него, но както виждате това не се случва“, каза Иванов.

Пред медиите той обяви, че си е свършил перфектно работата по време на изборите, като е осигурил достатъчна подкрепа. Чрез журналистите той зададе и няколко въпроса към Петър Петров, тъй като не можел да разговаря повече с него.

Той попита къде са гласували съпругата, децата, приятелите и съучениците на Петров. "Без 1 100 гласа преференциален вот за мен, Петър Петров щеше ли да бъде депутат? Той не изпълни и задълженията си като водач на листата, не осигури средства за възнаграждения на застъпниците. Тъй като е преценил, че те са гласували с преференциален вот за мен. Искам да се извиня на всички кюстендилци, за които излезе, че съм ги подвел, но и да ги поздравя за добрата работа, защото като резултати на областно ниво сме втори след Монтана", коментира още Иванов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK