Лидери от "Патриотичен фронт" подариха карта на новия губернатор

снимки: ВМРО - Благоевград

Националисти от коалиция "Патриотичен фронт", в която участват ВМРО и НФСБ, подариха карта с дати и рисунки от българската история на новия областен управител на Пиринско Димитър Димитров.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки поздрави Димитров с назначението му на поста и се обърна към него с думите: "Нашият призив към Вас е да организирате честни и почтени избори, както и да ревизирате дейността на предшественика си Муса Палев".

Джамбазки допълни, че от "Патриотичен фронт" настояват да бъде преразгледана цялата дейност на предишната управа, за да стане ясно дали е имало нерегламентирано разпореждане с имоти.

"Вече съм разпоредил проверка", увери губернаторът, който благодари на патриотите за подарената му историческа ценност.

По-рано през деня Ангел Джамбазки, адвокат Тодор Петрелийски от НФСБ, Георги Васев и председателят на Общинския съвет в Сандански Ангел Стоянов дадоха пресконференция, на която представиха новосъздадената си коалиция. 

Общинският съветник от Благоевград Георги Васев заяви, че една от главните политически цели на коалицията е отстраняването на ДПС за дълго от властта. "Крайно време е българските мюсюлмани да припознаят Патриотичния фронт за свой истински защитник от феодалния ражим, въведен от ДПС в някои региони на страната", допълни той. 

Атанас Стоянов пък посочи, че икономическата програма на коалицията е новаторска и много силна.

"Ако се приложи този икономически модел, на насърчаване и протекционизъм на българското производство, можем да очакваме бързо възраждане на икономиката", каза Стоянов.

 

снимки: ВМРО - Благоевград
снимки: ВМРО - Благоевград
снимки: ВМРО - Благоевград
снимки: ВМРО - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Мали...11:16 - 17.08.2014
Ха, и ква стана сега тя? Путин и Ердоган-аркадащи.Сега трябва да викаме "Здраствуйте братушки" на турски.Нас пак кой ни ебава! Е,ама нали сме в U.E. A,патриотчетата нека си подаряват знамена.Големите си правят политика,ние както винаги духаме супата.
Soprano11:04 - 17.08.2014
Историята я знаем.Робство и т.н. и т.н.НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НЕ СЕ ВИЖДАТ!
Джaмбaзe-мeнгян09:29 - 17.08.2014
Това "История на българския народъ" от ДС-побългарени цигани ли е?
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK