Левски (Крупник) победи Белица

Снимки: Община Симитли

Левски (Крупник) се наложи с 4:2 над Белица на модерния стадион в Симитли. Срещата се игра на осветление пред много публика, а играч на мача стана Владимир Димов от Левски (Крупник) с 3 попадения във вратата на Белица.

Първото полувреме започна доста нервно и за двата отбора, като Владимир Димов откри резултата още в първите минути на играта. След меле между отборите на Крупник и Белица от игра  бе изгонен Мирослав Качев, а резервата Стефан Цонев също бе изведен от терена. Не след дълго с човек по-малко Ивайло Спасов вкара второ попадения за крупничани.

Втората част започна незадоволително за Левски (Крупник) , като след ужасяваща грешка на вратаря Белица вкараха за 2:1. Бързо след това след подаване на Ивайло Спасов Владимир Димов отбеляза второто си попадение в мача и покачи резултата на 3:1.

След добра контраатака на Николай Кафтанов, който стреля, но топката се отби в страничната греда на Белица, Владимир Димов отново посрещна и  вкара своя трети и победен за Левски (Крупник) гол в мача. В 85-тата минута Белица вкараха втори гол, който  доведе до крайното 4:2 за Левски (Крупник).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK