Летящ старт за Милен Радуканов начело на Пирин, орлетата отказаха претендент за титлата (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Пирин изненада Левски с 1:0 в среща от 20-ия кръг на Първа лига, която се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Домакините бяха сочени за аутсайдер преди мача, но въпреки това официалният дебют на Милен Радуканов бе повече от успешен и той записа победа над сините.

Единственото попадение бе дело на Суда в 64-ата минута. Срещата започна по не особено интересен начин и като цяло първите минути на мача бяха доста слаби за гостите. Домакините пък действаха перфектно в тактически план и определено си личеше, че Радуканов е ограмотил доста тима си в това отношение.

В 21-ата минута "орлетата" стигнаха до шанс за попадение, след като Младенов се възползва от неразбирателство между Яблонски и Сандберг и стреля от наказателното поле. Ударът му обаче премина покрай вратата. Няколко минути след това отново Младенов бе във вихъра си и отправи силен удар от движение, но Йоргачевич се намеси перфектно.

До края на полувремето не се стигна до попадения. Второто полувреме започна леко мудно, а левскарите стигнаха до първия си удар по посока противниковата врата в 58-ата минута, когато Прохазка стреля от 30-ина метра, но топката премина високо над вратата. В 60-ата минута пък Адениджи се озова сам в пеналта на Пирин, но отправи разочароващо неточен изстрел и пропиля супер възможност за тима си да стигне до аванс.

Четири минути след това обаче Пирин откри чрез Суда. Домакините организираха много бърза атака. Костов получи от Суда и развинти Минев и Александров, а след това пусна пред вратата, където Суда засече от близо във вратата на Йоргачевич. В 83-ата минута Иван Цветков се появи повторно в игра за Пирин и вдигна публиката на крака, а до края въпреки опитите си, Левски така и не успя да изравни.

ПИРИН - ЛЕВСКИ 1:0

1:0 Суда 64

ПИРИН: Макенджиев, Башлиев, Сандев, Николов, Кощърна, Костадинов, Старокин, Попев, Младенов (60 - Костов), Тасев, Суда (83 - Цветков)

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK