Лекарска комисия решава къде да настани живия скелет, предаден ни вчера от гръцките власти

снимка: infomreja.bg

Всички тестове, направени снощи на 34-годишия Кадир Мехмед Джамил, включително и за СПИН, са отрицателни, каза пред БГНЕС д-р Владимир Рабаджийски, началник на Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Според д-р Рабаджийски няма данни и за онкологично заболяване, пациентът е с ярко изразена мускулна дистрофия, вследствие на направените му вливания е в малко по-добро състояние, информира БГНЕС.

Казал само, че е държан затворен, но къде - не знаем нищо повече, уточни д-р Рабаджийски. За 10.30 часа е свикана лекарска комисия, която ще консултира Джамил и ще решава къде да бъде настанен гастарбайтерът от с. Голяма вода, община Исперих, Разградска област.

Кадир лежи от снощи в СПО на МБАЛ, едва проронва по някоя неразбираема дума от болничното легло, тази сутрин казал, че е бил сам затворен, но повече не могъл да каже нищо.

 

КОМЕНТАРИ

Flo14:19 - 04.08.2011
Съгласна съм с вас МИМИ.Картинката в БГ е ужасна,така ще бъде докато няма стабилно управление,и народа спре да мълчи!!!
МИМИ13:01 - 04.08.2011
Не понасям гърците .Но това нечовешко отношение към този човек довел го да търси препитание по чужди земи е заради нашите управници.защото 22 години не можаха да се накрадът и прогониха много народ и децата ни на вън.
Томи11:49 - 03.08.2011
Сърца или камъни носят тези маляки в телата си та са докарали на дередже този човек . Гърците многомразят българите въпреки че казват че сме две съседски държави и като комшии трябва да си помагаме .
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK