Тир се преобърна на АМ "Хемус"

Снимка: Infomreja.bg, архив

Екипи на полицията регулират движението

Две пътнотранспортни произшествия за по-малко от два часа.

В 06:12 часа тази сутрин бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент близо до пл. “Оборище“ в Шумен. Водач на БМВ със софийска регистрация загубил контрол над автомобила, ударил последователно три дървета и се преобърнал на пътя. Движил се по бул. „Симеон Велики“ в посока към Томбул джамия.

Пътните полицаи установили на място, че водачът, 23-годишен жител на село Средня, управлявал под въздействие на алкохол. Тестът с дрегер отчел 1,93 промила алкохол. Откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен.

В 07:44 часа тази сутрин е получено съобщение, че малко след включване от етапна връзка на АМ “Хемус“ посока към Варна има преобърнат тежкотоварен автомобил на пътното платно. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ.

На място полицейските служители установили, че водач на тежкотоварен автомобил „Скания“ с прикачено към него ремарке загубил контрол над автомобила, влязъл в крайпътна канавка, след което се преобърнал върху пътното платно.

Водачът, 53-годишен мъж от Варна е откаран за преглед в МБАЛ-Шумен. Част от превозвания товар е разсипан върху пътното платно. Тежкотоварният автомобил е препречил трите ленти за движение в посока към Варна. Веднага е създадена временна организация на движението. 

Екипи на полицията регулират движението. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK