Лек автомобил падна под мост на Струма

Снимка: Infomreja.bg

Водачът е без опасност за живота

На 18-и септември около 13:05 часа на ПП1 Е-79, в района на пътен възел „Покровник“, лек автомобил „Мерцедес“ с 20-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с  пътните условия скорост в посока на Симитли, е ударил намиращ се в ускорителната лента товарен автомобил „Ивеко“ с 44-годишен водач от Симитли.

С комоцио и без опасност за живота е пострадал водачът на товарния автомобил.

Същия ден около 18:20 часа в района на бул. „Гоце Делчев“ в едноименния град е станало ПТП, при което лек автомобил „Шкода“ с 19-годишна водачка от село Горно Дряново, община Гърмен, е блъснал велосипед, преминавайки покрай него.

В резултат на инцидента с натъртване в областта на рамото е пострадал 64-годишният велосипедист.

На следващия ден около 15:50 часа на ул.“Свобода“ в град Сандански, лек автомобил „Мазда“ с 58-годишен водач от същия град, излизайки от ред на паркирани автомобили, отнема предимството и блъска странично мотоциклет, управляван от неправоспособен 42-годишен мъж от Сандански.

С натъртвания в областта на десния крак е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Вчера около 01:20 часа лек автомобил „Рено Канго“ с 18-годишен водач от  Благоевград, движейки се по ул.“Покровнишко шосе“ в посока село Покровник, е излязъл вдясно от пътното платно, блъснал се е в  предпазната метална ограда на моста над река Струма и е паднал под него.

Водачът на автомобила е пострадал с охлузни рани и болки в гърдите и врата. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота.

Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK