В Бургас задържаха изпечен измамник

Снимка: Infomreja.bg

Успял да заблуди много хора и да ги ощети с големи парични суми

Служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас, задържали 43-годишен криминално проявен мъж от пернишкото село Дивотино, който на :

24 юли тази година около 10.00 ч., след като въвел в заблуждение възрастно семейство бургазлии / на 78 и 80 години/, отишъл в дома им, разположен в бл. 47 в ж.к. «Зорница», откъдето откраднал сумата от около 3 350 лева.

Пет дена по-късно заблудил 69 - годишна бургазлийка, че е приятел на дъщеря й, отишъл в дома на жената в бл. 4 на ж.к. «Братя Миладинови», където получил сумата от 200 лв. назаем с обещание да бъде върната, а преди да напусне апартамента, откраднал около 6 200 лв., съхранявана в спалнята на пенсионерката

На 15 октомври, след като въвел в заблуждение 71- годишна бургазлийка, отишъл в дома й, разположен в бл. 39 на ж.к. «Изгрев», откъдето откраднал сумата от 700 лв.

Три дена след това измамил 96-годишен бургазлия, че е приятел на сина му, отишъл в дома на стария човек - бл. 42 в к-с «Братя Миладинови», където получил сумата от 180 лв. назаем с обещание да бъде върната, а преди да напусне апартамента, откраднал около 3 000 лв., съхранявани в спалнята на пенсионера.

Същия ден около 15.00 ч., след като въвел в заблуждение 77- годишна бургазлийка, че е колега на дъщеря й, отишъл в дома й, разположен в бл. 14 в ж.к. «Славейков»,  където получил сумата от 200 лв. назаем, като обещал да върне парите.

Извършителят на деянията направил пълни самопризнания.

С определение на Бургаския районен съд е задържан с мярка за неотклонение «задържане под стража». Работата по цялостното документиране на престъпната му дейност продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK