Легендата на Манчестър Алекс Степни пристигна в България

снимки: vipcompr.com

Легендарният вратар на Червените дяволи Алекс Степни пристигна днес в България за серия от събития, организирани от “Queen’s Pub Bansko”. Той бе посрещнат на Летище София от организаторите и ръководството на официалния фен-клуб на Манчестър в България.

„Винаги съм искал да посетя България. Зная прекрасни неща за страната ви, най-вече от мои приятели, които често идват тук за летните и зимните си почивки“, сподели Степни.

„С огромна чест приех поканата на “Queen’s Pub Bansko” да гостувам тук и да се запозная с българските фенове на Манчестър. Подготвени са няколко прекрасни инициативи, в които ще е удоволствие за мен да участвам. Приключих кариерата си отдавна, но тръпката от подобни срещи ми дава винаги сили и прекрасни емоции“, подчерта звездата на Юнайтед.

Степни раздгледа някои от забележителностите на София и посети заведението на Манчестър Юнайтед, създадено за всички верни фенове на отбора. Работният обяд се проведе в елитното заведение „La Cubanita“ – столичният докамин на легендата.

Алекс Степни остана възхитен от уюта и комфорта, като не скри, че е посетил доста държави и още повече места за развлечения, но не е очаквал в София да почувства толкова приятна латино атмосфера и то в мразовит февруарски ден.

„Тук се усеща една удивителна екзотика, съчетана по неповторим начин с много комфорт и разнообразни вкусотии“, бяха само част от първите впечатления на Степни от „La Cubanita“. „Искаше ми се да видя и прочутата програма в заведението, но за съжаление програмата не ми позволява“, каза още легендата на Манчестър Юнайтед.

Именно там Алекс Степни даде интервюта за предаването „120 минути“ по bTV, както и за спортните емисии на Канал1 и bTV, след което отпътува за Банско. Там звездата ще остане два дни, където основният домакин организира няколко инициативи.

На 21 февруари (събота) от 13.00 часа в “Queen’s Pub”  Алекс Степни и Георги Икономов – кмет на община Банско, ще дадат пресконференция. След срещата с медиите ще се проведе официална среща с българския фен-клуб на Манчестър Юнайтед, а по-късно заедно ще проследят срещата между Дяволите и Суонзи. Тогава ще се проведе и търг с мемориални предмети на Степни и отбора.

Сред акцентите в програмата на легендарния вратар за 22-ри ще са и среща с местния футболен отбор, посещения на по-значимите културно-исторически обекти в региона и среща с туристи от Великобритания.

 

снимки: vipcompr.com

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK