Лечебни заведения „Св. Панталеймон – Плевен“ отбелязват празника на своя покровител за 10-а поредна година

Тази година многопрофилна болница за активно лечение, диагностично-консултативен център и аптека „Св. Панталеймон - Плевен" отбелязват за десета поредна година празника на Свети Великомъченик Панталеймон – 27 юли. В деня на нашия покровител,  закрилник на лекари и акушери, изразяваме благодарност към всички наши служители, пациенти, партньори и приятели за подкрепата и доверието.

Болница „Св. Панталеймон – Плевен“ отваря врати като специализирано здравно заведение по ортопедия и хирургия и само за две години прераства в многопрофилна болница за активно лечение. Днес тя разполага с три корпуса и 12 клиники и отделения. Лечебното заведение е акредитирано от Министерство на здравеопазването за обучение на специализанти и има сключен договор с Медицинския университет в Плевен.

Горди сме, че през всичките тези години до нас са доц. Венци Росманов и д-р Пламен Ненов. Заедно с тях и екипът на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон - Плевен" ежедневно доказваме, че в България се предлага качествено медицинско обслужване с грижа към пациента. Лечебните заведения са оборудвани с високотехнологична апаратура и за пациентите се грижат водещи в областта си специалисти.

Благодарим на целия екип за всеотдайната работа, безсънните нощи и професионализма, за големите сърца и човешкия стремеж да лекуват и помагат на пациенти и техните близки.

Над 260 са работните места в лечебните заведения, като последните две години екипът се е увеличил с 35%. Само през изминалата 2016 г. над 7 400 души от Плевен, страната и чужбина са се доверили на екипа на МБАЛ „Св. Панталеймон - Плевен“. Засъщия период в едноименния ДКЦ са проведени близо 57 000 прегледа.

 

С уважение,

Д-р Елиза и д-р Йордан Георгиеви

Основатели и управители на МБАЛ, ДКЦ и аптека „Св. Панталеймон – Плевен“

Адрес: гр. Плевен, ул. Трите бора 19 – 24

тел.: 064 87 20 20

моб. тел: 0878 471 334; 0878 15 35 99

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK