Лазар Захов е кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Банско

снимка: Движение "България на гражданите"
Партиите от Реформаторския блок в Банско се обединиха около кандидатурата на Лазар Захов за кмет на общината на предстоящите местни избори. Решението беше взето след като още през април формациите в РБ в общината подписаха споразумение за единното си явяване на вота през октомври. Изборът на Лазар Захов е направен след консултации с други политически формации и срещи с жители на Банско и в резултат на обстоен анализ на политическата обстановка в общината.
 
Лазар Захов е завършил магистратура в УНСС- София през 1992 г. със специалност „Прогнозиране и планиране на икономически системи”. На следващата година е назначен за директор на Общински център „Социални грижи”- Банско, който ръководи в продължение на десет години. От 2003г. до 2011 г. Лазар Захов е заместник-кмет в община Банско и се ползва с добра репутация сред жителите на общината.
 
„Ще водим позитивна кампания за нашата визия за община Банско. Ще се явим със самостоятелна листа за общински съветници и ще продължаваме нашите срещи с политическите партии и гражданските сдружения в Банско, с всички граждани за разширяване формата и влиянието на Реформаторския блок в общината, за получаване на максимална подкрепа на предстоящите местни избори през есента. Заедно можем да постигнем повече доеерие”, заяви при обявяването на кандидатурата Лазар Захов.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK