Лазар Груев похвали работата на съдиите в Петрич и Сандански

снимки: Районен съд-Сандански

Председателят на Върховния касационен съд Лазар Груев похвали работата на районните съдилища в Сандански и Петрич. Той присъства на отчетните събрания на двете съдебни палати. Сред гостите бе и председателят на Окръжния съд в Благоевград Катя Бельова.

По нов начин, чрез паралелен анализ на статистическите данни на двата съда, административните ръководители Димитър Узунов и  Мая Банчева представиха дейността на съдилищата за отминалата 2011 година. Констатирани бяха добрата организация и гарантираната прозрачност в работата на съдилищата, бързото и ефективно правораздаване, отличните данни от инстанционния контрол. Добрите резултати бяха отчетени и от присъстващите гости.

По думите на проф.Лазар Груев са постигнати добри резултати и в двата съседни съда, въпреки  трудностите пред магистратите свързани с външни фактори.

Председателят на Окръжния съд в Благоевград Катя Бельова похвали всички магистрати и служители за постигнатите високи показатели и изрази своята убеденост в бъдещите успехи на всички съдилища от региона.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK