Лазар Андреев става старши експерт в Областната управа

Лазар Андреев, снимка: infomreja.bg, архив

Председателят на спортната комисия на ГЕРБ в Благоевград и член на общинското партийно ръководство Лазар Андреев спечели конкурса за старши експерт в Дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” /АКРРДС/ в Областната администрация. 

Андреев пребори 10 кандидати с общ резултат 33.72 точки от двата етапа на конкурса - тест и интервю. На второ и трето място комисията е класирала съответно Катерина Шатева-Петрова със 17,66 точки и Лидия Малешевска със 17,40 точки.

В конкурса за младши експерт от 56 кандидати на теста са се явили 41, от които 28 са допуснати до интервю. Въз основа на окончателните резултати на първо място е класиран Мирослав Стойчев с 27,72 точки, на второ място – Десислава Стоименова с 27,68 точки и на трето място Ива Цветанова с 26,60 точки.

Така от проведените конкурси за трите длъжности - директор, старши експерт и младши експерт в Дирекция "АКРРДС" в Областната администрация, незаето остава само шефското място.

Съгласно протокола на комисията за длъжността директор от допуснатите 7 кандидати не са се явили 2-ма. От явилите се на теста, 3-ма не са допуснати до интервю, а двамата интервюирани не са постигнали необходимия минимален резултат.

Протоколите от проведените конкурси са утвърдени от областния управител Костадин Хаджигаев.

 

КОМЕНТАРИ

дес08:17 - 02.06.2012
Браво Лазаре! Ти можеш! Пожелаваме ти още много повече и по-големи успехи в бъдеще. За кадърните хора трябва да има развитие.
FATIME13:14 - 01.06.2012
LAZAR ZASLUJAVA MNOGO POVECHE POZDRAVLENIA VSE PO GOLEMI USPEHI SHTE POSTIGASH VIARVAM V TOVA
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK