Пълен площад посрещна кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС в Горно Дряново

Снимки: ПП ГЕРБ-Гърмен

"Гласувайте с № 67 - шанса за промяна в община Гърмен!", призоваха кандидатите на ГЕРБ/БЗНС

Пълен площад посрещна кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ /БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ в село Горно Дряново.

"Даваме път и подкрепа на младите, можещите и знаещите - факт е, че дадохме възможност на младите момчета от Широка лъка с ръководител Шериф Ходжов от Горно Дряново да повесели хората от селото, които изпълниха площада и играха кръшни хора.

Факт е и листата, изградена от млади и можещи личности, готови да поемат управлението на общината, да станат отговорни и честни кметове по селата в общината.

Факт е, че ПП ГЕРБ заложи на независим кандидат - достоен и честен с една единствена цел - ПОБЕДА И ПРОМЯНА с бюлетина 67!"

Така се обърна към жителите на Горно Дряново водачът на листата Верхад Ислямов, след което представи кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС.

Евродепутатът Асим Адемов остро разкритикува досегашното управление, в което, по негови думи, лъжата, омразата и разделението са били приоритет.

"Уволнения, тъмни сделки с една единствена фирма, която абсолютно непрозрачно печели всички обществени поръчки, настройване на хората един срещу друг. Аз подадох ръка на Минка Капитанова, но тя остана във въздуха, предложихме съдействие от страна на нашето общинско ръководство областта и правителството - нищо!

За шест години - нито лев от еврофондовете, нито един спечелен проект, а Европа иска да ни помогне - 18 милиарда финансиране са предвидени за България! Като евродепутат заставам изцяло зад този прекрасен екип и ви призовавам да гласувате с номер 67!", обърна се към жителите на селото Асим Адемов.

Кандидатът за кмет на община Гърмен - Галип Мисирков, заяви своята увереност в победата, визирайки прекрасния екип зад себе си иизтъкна основните приоритети на бъдещото си управление

"Обвиняват ме, че съм мек - не, аз съм ЧОВЕК! Човек, който наистина ще застане зад вашите проблеми, ще погна за развитието на селата, няма да деля хората на "наши" и "ваши", ще напавя всичко възможно да постигнем обслужване на едно гише и електронно управление в общината - аз имам опит в това отношение!

Ще помогна на училищата да получават полагащите им се субсидии за маломерните паралелки, ще наложа прозрачност и информираност при търговете за оществените поръчки, както и за назначенията на кадри в общината.

ЩЕ РАБОТЯ ЗА ВАС СЪС СЪРЦЕ И ДУША!

Водачът на листата Верхад Ислямов обеща пълна прозрачност на работата на общинския съвет, като заяви, че първото решение ще бъде прякото излъчване на сесиите в ефир, за да гледат хората как гласуват техните избраници!

Не може един човек, който никога не се е изказал и не е дал съвет на никого, камо ли на кмета, да се нарича "съветник".

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА, КМЕТОВЕ НА КМЕТСТВА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ С № 67 - ШАНСЪТ ЗА ПРОМЯНА В ОБЩИНА ГЪРМЕН!ГОРНО ДРЯНОВО Е С НАС, А НИЕ С ХОРАТА НА ТОВА ПРЕКРАСНО СЕЛО!"

*Купуването и продаването на гласове са престъпления

 

КОМЕНТАРИ

.............13:33 - 21.10.2019
Предлагам община Гърмен да се затрие от картата на България.
аз11:26 - 21.10.2019
Нито един от кандидатите не е достоен за поста общински кмет. Дори и Мисирков да стане кмет партията която го подкрепя ще го кара да върше простотии. То и на най- високо ниво е така.
111109:12 - 21.10.2019
Кой му син на Галип бе, само да не е големия дето не може 2 + 2 да каже колко е. Тц-тц-тц! До къде я докарахме
Народът спи!!!19:22 - 20.10.2019
ГЕРБ, СА ОБЕЩАЛИ НА ГАЛИП МИСИРКОВ, ЧЕ АКО СТАНЕ ТЕХЕН КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ КМЕТ, ЩЕ УРЕДЯТ СИНА МУ НА РАБОТА В СИСТЕМАТА НА НАП!!! СОФИЯ, БЛ. ГРАД, КЪДЕТО СИ ИЗБЕРЕ!!!

FACEBOOK