Лаптопа: Без борба няма да си тръгна

снимка: infomreja.bg, архив

Бившият наставник на Пирин (Благоевград) и Пирин (ГД) Костадин Ангелов-Лаптопа заяви категорично, че няма да се предаде и да си тръгне от Оборище (Панагюрище) без борба.

Вчера неговият отбор загуби у дома с 0:1 от Вихрен в мач от 12-ия кръг на Югозападната "В" група, а според привържениците на отбора веднага след мача треньорът е депозирал своята оставка.

„Написъл съм си оставката без дата още преди два месеца и съм я депозирал пред президента на клуба. С това искам да покажа, че не съм дошъл в Оборище да взимам заплати, а да си свърша работата, за която са ме наели. Поемам цялата отговорност за представянето на отбора. Нямам никакво намерение обаче да напускам Оборище. Няма да го направя без борба, каза Костадин Ангелов.

Освен това привържениците на „воeводите“ обвиняват треньора, че е изгонил капитана Никола Иванов-Шейха, както и за интервюто му в спортен ежедневник, в което казва, че отборът на Оборище още не е готов за „Б“ група.

Първо, искам да кажа, че не съм гонил Никола Иванов-Шейха. Той си тръгна сам като ощипана невеста. Взех му лентата и без да се обади, без да потърси разговор, си тръгна. Не мисля, че такъв човек заслужава да е капитан на отбора.

Колкото до изказването ми, че „Оборище още не е готов за „Б“ група", е извадено от контекста и има друг смисъл.

Не съм казвал, че нямаме потенциал за „Б“ група, а напротив. При нас има футболисти с опит в „А“ група, просто организационно има да се свършат още някои неща“, каза в заключение Костадин Ангелов-Лаптопа.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK