Подпалиха вилата на Васил Ламбрев от Мосомище

Снимка: Infomreja.bg

Вилата на известния в Мосомище - Васил Ламрев, която се намира в местността Мосомишки ливади, е била подпалена вчера след обяд, коментират жители от гоцеделчевското село, потресени от извършения пореден вандалски акт над семейството.

Пожарът е бил погасен от отзовалите се на сигнала огнеборци РСПБЗН-Гоце Делчев.

Пламъците са опустошили цялата покривна конструкция на вилата като е унищожено и голяма част от домакинското имущество.

По случая е назначено разследване за установяване на причините за големия пожар - една от основните версии на разследващите е умишлен палеж.

Почти от началото на 2018 година върви отмъстителна акция над семейство Ламбреви.

На 22 април в автокъщата на сина на Васил Ламбрев, Илко Ламбрев, която се намира в Гоце Делчев на ул. „Панаирски ливади“ бяха подпалени два автомобила „Мерцедес“ и „Нисан“.

20 дни преди това личният автомобил „Мерцедес“ на Илко Ламбрев стана обект на обстрел с въздушна пушка. Случаят бе първият вандалски акт с цел сплашване, припомнят жители на Мосомище.

Палежите и сплашванията продължиха и през май тази година. На 23 май в автосервиза, а Илко Ламбрев бяха подпалени още 4 автомобила, за което ИНФОМРЕЖА писа.

Версиите относно палежа на вилата на семейството е, че става въпрос за кражба на автомати за копаене на крипто валута и конкуренция в тази област на територията на Гоце Делчев и областта.

 

КОМЕНТАРИ

Крум23:53 - 18.09.2018
Знай се кой е. Има и доказателства в полицията,видео и запис за заплаха на сплашване. НО обаче господин ШЕФА на полицията е близак с човека с който е посочено ИМЕТО и нещо не се прави
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK