Новият шеф на ВиК-Гоце Делчев, е инж. Димитър Транпурцов

Снимка: Infomreja.bg

След щателен подбор на многото кандидати да оглавят гоцеделчевския клон на ВиК след пенсионирането преди месеци на досегашния началник на водното дружество Любен Сарандев, шефката на ВиК-Благоевград, инж. Росица Димитрова, със своя заповед назначи на освободения пост инж. Димитър Трампурцов от Гоце Делчев.

Инж. Трампурцов работи във ВиК-Гоце Делчев, повече от 10 години. Славата му е на сериозен и добър човек-професионалист, достоен да ръководи водната институция.

„Новият началник на ВиК-Гоце Делчев, е личен мой избор, заложих на професионализма, нямах право да рискувам, защото ВиК и водоснабдяването никак не е шега работа“, сподели пред репортер на ИНФОМРЕЖА Роси Димитрова, която пожела на работещите във ВиК-Гоце Делчев, и на новоназначения им началник здраве и повече професионални успехи през новата 2018 година, която за тях започва и с нов управител. 

 

КОМЕНТАРИ

Пспв сатовча06:45 - 05.01.2018
Най големият специлист е доносника.затова си налива вода с туби за вкъщи.като дойдат на власт неговите хора ще стане шеф.
Алоооо06:05 - 04.01.2018
Като не е шега работа водоснабдяването защо няма нито един специалист на пречиствателна станция Сатовча.Правите си химически експирименти с хората ли Госпожа Знайна и Незнайна?Добре ,че хората отдавна не пият от тази вода та не се е отровил някой. Вие сте направо за затвор Госпожа !!!
Егщд20:40 - 03.01.2018
Нов шев нови цени на водата.
12320:07 - 03.01.2018
А, инж.Гулев сега какво ще прави?Предлагам направо да оглави ВиК Благоевград!

FACEBOOK